Promoció econòmica


Dinamització empresarial

Taules sectorials

Fomentem la creació de sinèrgies i col•laboracions entre el sector públic i el sector privat del municipi a través de taules de treball sectorials amb les diverses associacions empresarials. Aquestes reunions mensuals amb el sector empresarial neixen amb l’objectiu de dinamitzar i establir línies de treball conjuntes tot creant sinèrgies, col•laboracions i accions entre ambdós sectors.

Actes

Acta Setembre

Acta Novembre

Acta Desembre

Estudis estratègics

Projecte per a la millora integral de les platges

Les platges com a principal factor d’atracció turística han de ser gestionades de la forma més integral possible per fer-les més eficients i competitives. L’objectiu d’aquest projecte és detectar els elements millorables per convertir les nostres platges en zones actives, netes, segures i de qualitat. 

Descarrega Nota de Premsa

 

Estudis estratègics

Projecte Eixos

L’estudi pretén dotar de les eines necessàries per tal de conèixer les característiques del nostre teixit comercial. La informació resultant ens permet trobar amb certa fiabilitat, possibilitats de negoci, localització d’empreses així com els locals comercials disponibles de lloguer o compra. El projecte inclou una plataforma on line que es podrà consultar a través d'Internet o dispositius mòbils.

Memòries Àrea de Promoció Econòmica

Memòries anuals

Memòria 2014

Memòria 2015

 

Dinamització empresarial

Calendari d'activitats de les associacions empresarials

Botiga alCarrer Març 2017

4 i 5 de Març

Més info

Contacte Associacions d'Empresaris

Ass. d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró                                                                                                                                                                                                                                                                   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.empresarisplatjadaro.com · www.facebook.com/AssociacioEmpresarisPlatjaDAro

Ass. d'Empresaris Passeig Marítim Platja d'Aro                                                                                                                                                                                                                                                                             Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.facebook.com/passeigmartimplatjadaro

Ass. d'Hoteleria, Restauració i Oci                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.facebook.com/DIA-I-NIT-PDA

 

 

 

Accions

Xics gastronòmic

2a. Campanya Gastronòmica Infantil
La Quinzena Gastronòmica Infantil XICS GASTRONÒMIC són unes jornades dirigides a les famílies i als nens que intenten fomentar els bons hàbits d’una alimentació saludable. Del 20 de Maig al 4 de Juny de 2017 a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, trobareu un munt d’activitats com xerrades, jocs, tallers de cuina, visites guiades, entre d’altres. Alhora podreu gaudir en els restaurants participants de la quinzena de menús infantils divertits, diferents i saludables a molt bon preu.
Per més info: www.xicsgastronomic.com

Accions

Recollida Selectiva Comercial

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, facilita la recollida selectiva comercial porta a porta. Els horaris  per deixar els residus a la via pública els trobareu en els arxius adjunts. Per un bon funcionament del servei es demana respectar els horaris.

Horaris Av. S'Agaró

Horaris resta municipi