Promoció econòmica


Presentació del pla de diagnosis i línies estratègiques a les Galeries Comercials

Presentació de la reunió celebrada el 19 de setembre amb empresaris i propietaris d'establiments comercials on s'ha fet una introducció al Pla de diagnosis i estudi d'hàbits comercials.

Presentació reunió dia 19 de setembre

1 era. Taula de Treball: Amabilització de l'espai comercial 27 de setembre

Presentació i pre-projecte Av. Dtor. Fleming

2 na. taula de Treball: Galeries Neptuno

Presentació reunió dia 10 d'octubre

3a. Taula de Treball: Galeries Sant Lluis

Presentació reunió dia 17 d'octubre

4a. Taula de Treball: Galeries Albatros

Presentació reunió dia 23 d'octubre

Dinamització empresarial

Consell Local de Desenvolupament Econòmic de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

El Consell Local de Desenvolupament Econòmic neix formalment al gener de 2017 després de la consolidació de les taules de treball que s'han portat a terme mensualment des del 2015 amb els diversos representants dels sectors econòmics i associacions empresarials del municipi. L'objectiu del Consell és ser un espai de debat i de creació de sinèrgies entre ambdós sectors per treballar en termes de coordinació, participació i col·laboració en les diverses accions i esdeveniments que es realitzen al municipi.

Actes

Acta Maig 2017

Acta Abril 2017

Acta Març 2017

Acta Gener 2017

Actes 2016

 

Dinamització empresarial

Calendari d'activitats de les associacions empresarials

Tardor de Tapes a Platja d'Aro 

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro amb l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci del municipi us proposen una nova campanya: Tardor de Tapes a Platja d'Aro. 

Del 20 d'octubre al 26 de novembre trobareu una dotzena de restaurants que ofereixen una tapa, copeta de vi / canya o aigua a un preu de 3.5 €

Descarrega document: Tardor de Tapes a Platja d'Aro

Fira de Tardor a S'Agaró · Feria de otoño en S'Agaró

L'Associació de S'Agaró Sant Pol es mou, organitza el 18 i 19 de novembre la Fira de Tardor a S'Agaró. Mostra al carrer amb estands amb productes alimentaris i artesans i un ampli programa de tallers gastronòmics i creatius (panellets de xocolata, carabassa, pintura, etc.); de propostes d'animació amb el "Jordiet, el pageset del bolet", barrilets giratoris ecològics; i l'activitat "Un jorn al mas" per aprendre jugant amb animals de granja i productes de l'horta.

PDF

 

 

Contactes Associacions Empresarials

Ass. d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró                                                                                                                                                                                                                                                                   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.empresarisplatjadaro.com · www.facebook.com/AssociacioEmpresarisPlatjaDAro

Ass. d'Empresaris Passeig Marítim Platja d'Aro                                                                                                                                                                                                                                                                             Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.facebook.com/passeigmartimplatjadaro

Ass. d'Hoteleria, Restauració i Oci                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.facebook.com/DIA-I-NIT-PDA

 

 

 

Servei de mediació d'oci nocturn

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha contractat per segon any consecutiu el servei de mediadors d'oci nocturn. La finalitat del servei és la de fomentar un oci nocturn que aposti per a la convivència i que ajudi a prevenir els conflictes de baixa intensitat que es produeixin durant la nit a la via pública i als locals d'oci nocturn. El radi d'acció es concentra en els espais on hi ha més oferta de locals d'oci nocturn i aquelles empreses que ho estimin convenient poden concertar una entrevista amb els mediadors. Els dies del servei són: de dimecres tarda a dilluns a la matinada en un horari de 17-21 h i de 22- 05.00 h.

El servei es pot sol·licitar per telèfon 972 825 777 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Estudis estratègics

Projecte per a la millora integral de les platges

Les platges com a principal factor d’atracció turística han de ser gestionades de la forma més integral possible per fer-les més eficients i competitives. L’objectiu d’aquest projecte és detectar els elements millorables per convertir les nostres platges en zones actives, netes, segures i de qualitat. 

Descarrega Nota de Premsa

 

Estudis estratègics

Platja In

Aquesta plataforma digital pretén dotar de les eines necessàries per tal de conèixer les característiques del nostre teixit comercial. La informació resultant permet trobar amb certa fiabilitat, possibilitats de negoci, localització d’empreses així com els locals comercials disponibles de lloguer o compra.

Podeu accedir a la plataforma a través d'aquest enllaç

www.platjain.com

Memòries Àrea de Promoció Econòmica

Memòries anuals

Memòria 2016

Memòria 2015

Memòria 2014

 

Accions

Xics gastronòmic

2a. Campanya Gastronòmica Infantil
La Quinzena Gastronòmica Infantil XICS GASTRONÒMIC són unes jornades dirigides a les famílies i als nens que pretenen fomentar els bons hàbits d’una alimentació saludable. Durant el mes de maig a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró hi trobareu un munt d’activitats com xerrades, jocs, tallers de cuina, visites guiades, entre d’altres. Alhora podreu gaudir en els restaurants participants de la quinzena de menús infantils divertits, diferents i saludables a molt bon preu.
Per més info: www.xicsgastronomic.com
Guia Restauració

Tríptic Xics Gastronòmic 2017

 

Accions

Recollida Selectiva Comercial

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, facilita la recollida selectiva comercial porta a porta. Els horaris  per deixar els residus a la via pública els trobareu en els arxius adjunts. Per un bon funcionament del servei es demana respectar els horaris.

Horaris Av. S'Agaró

Horaris resta municipi