Promoció econòmica


Servei de mediació d'oci nocturn

Segon any de contractació de servei de mediadors d'oci nocturn per un oci que aposti per a la convivència. La finalitat del servei és la d'ajudar a prevenir els conflictes de baixa intensitat que es produeixin durant la nit a la via pública i als locals d'oci nocturn, millorant el civisme i la convivència del municipi. El radi d'acció es concentra en els espais on hi ha més oferta de locals d'oci nocturn. Aquelles empreses que ho estimin convenient podran concertar una entrevista amb els professionals en hores convingudes. Els dies del servei són: de dimecres tarda a dilluns a la matinada en un horari de 17-21 h i de 22-05 h.

El servei es pot sol·licitar via telefònica al telèfon 972 825 777 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Dinamització empresarial

Consell Local de Desenvolupament Econòmic de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

Fomentem la creació de sinèrgies i col•laboracions entre el sector públic i el sector privat del municipi a través de taules de treball sectorials amb les diverses associacions empresarials. Aquestes reunions mensuals amb el sector empresarial neixen amb l’objectiu de dinamitzar i establir línies de treball conjuntes tot creant sinèrgies, col•laboracions i accions entre ambdós sectors.

Actes

Acta Maig 2017

Acta Abril 2017

Acta Març 2017

Acta Gener 2017

 

------

Actes 2016

 

Estudis estratègics

Projecte per a la millora integral de les platges

Les platges com a principal factor d’atracció turística han de ser gestionades de la forma més integral possible per fer-les més eficients i competitives. L’objectiu d’aquest projecte és detectar els elements millorables per convertir les nostres platges en zones actives, netes, segures i de qualitat. 

Descarrega Nota de Premsa

 

Estudis estratègics

Platja In

Aquesta plataforma digital pretén dotar de les eines necessàries per tal de conèixer les característiques del nostre teixit comercial. La informació resultant permet trobar amb certa fiabilitat, possibilitats de negoci, localització d’empreses així com els locals comercials disponibles de lloguer o compra.

Podeu accedir a la plataforma a través d'aquest enllaç

www.platjain.com

Memòries Àrea de Promoció Econòmica

Memòries anuals

Memòria 2016

Memòria 2015

Memòria 2014

 

Dinamització empresarial

Calendari d'activitats de les associacions empresarials

16 DE FESTA MAJOR DE S'AGARÓ. Organitza: S'Agaró- St. Pol Es Mou Associació d'Empresaris

De 11 a 13 h. Gimcana Familiar i Taller de maquillatge a càrrec de  Soy La Fiesta ( Plaça St. Pol)

Tarde : Carpa con Dipsalut amb diverses activitats

19.00 h:  Conciert i Ball amb l'Orquestra MONTECARLO ( Plaça St. Pol)

Contactes Associacions Empresarials

Ass. d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró                                                                                                                                                                                                                                                                   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.empresarisplatjadaro.com · www.facebook.com/AssociacioEmpresarisPlatjaDAro

Ass. d'Empresaris Passeig Marítim Platja d'Aro                                                                                                                                                                                                                                                                             Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.facebook.com/passeigmartimplatjadaro

Ass. d'Hoteleria, Restauració i Oci                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.facebook.com/DIA-I-NIT-PDA

 

 

 

Accions

Xics gastronòmic

2a. Campanya Gastronòmica Infantil
La Quinzena Gastronòmica Infantil XICS GASTRONÒMIC són unes jornades dirigides a les famílies i als nens que pretenen fomentar els bons hàbits d’una alimentació saludable. Durant el mes de maig a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, trobareu un munt d’activitats com xerrades, jocs, tallers de cuina, visites guiades, entre d’altres. Alhora podreu gaudir en els restaurants participants de la quinzena de menús infantils divertits, diferents i saludables a molt bon preu.
Per més info: www.xicsgastronomic.com
Guia Restauració

Tríptic Xics Gastronòmic 2017

 

Accions

Recollida Selectiva Comercial

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, facilita la recollida selectiva comercial porta a porta. Els horaris  per deixar els residus a la via pública els trobareu en els arxius adjunts. Per un bon funcionament del servei es demana respectar els horaris.

Horaris Av. S'Agaró

Horaris resta municipi