Ocupació


Borsa de Treball municipal · Club de la Feina

Servei d'Ocupació Municipal

L'objectiu del Servei d'Ocupació Municipal és la de poder assessorar, recolzar, formar i acompanyar a les persones demandants d'ocupació del municipi per tal de que puguin reinserir-se al mercat laboral amb el màxim de garanties possibles.
El servei té com a eina fonamental el club de la feina que dona suport i recolzament als usuaris mitjançant l’assessorament sobre com elaborar un currículum,  quins són els canals idonis per la recerca de feina, entre d’altres. Així mateix, disposa d’ofertes de feina que a través de les empreses locals i de la comarca sol•liciten personal per cobrir les vacants.

Horari: Dimarts i Dijous de 9 a 14 h

Demana cita prèvia

 

Plans d'ocupació

Plans d'Ocupació Local

Programa Platja d'Aro Professionals és un programa de formació, acompanyament i inserció laboral dirigit a persones aturades de llarga durada del nostre municipi. El programa ha estat dissenyat amb dos objectius principals: primer respondre les necessitats del territori amb la voluntat de millorar el desenvolupament social i econòmic del municipi comptant especialment amb una formació professionalitzadora dins del sector de serveis. En segon lloc, dotar de les eines necessàries per potenciar les habilitats i competències personals d’aquestes persones que formen part del programa. Alhora des de l'Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s'ha creat una línia de subvencions per tal d'incentivar les contractacions laborals d'aquestes persones.

En aquesta primera edició de 2016 el Programa Platja d'Aro Professionals ha anat orientat al sector d'atenció al client i gestió al magatzem.

Doc. Platja d'Aro Professionals

Plans d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya

Departament d'Empresa i Coneixement

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya realitza convocatòries de subvencions que van dirigides a la formació, acompanyament i inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur a Catalunya. Aquestes accions es treballen en coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Empordà que vehicula gran part de les convocatòries públiques.

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro dins del marc de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, acull des del mes de gener a 5 persones del Programa Treball i Formació dins del Programa Baix Empordà Genera 2016-2017. Aquest projecte liderat pel Consell Comarcal que es va acollir a la subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu ha contractat a aquestes persones aturades del municipi que des del mes de gener i fins el mes de juny estaran destinades a l'àrea de serveis de l'Ajuntament fent tasques de suport a la brigada municipal. Concretament realitzaran tasques de manteniment de zones verdes i jardineria, així com de manteniment de la pintura de diversos equipaments municipals.

Plans d'ocupació del SOC

SUBVENCIONS SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA ( SOC)

Programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro des del 15 de novembre de 2016 i fins el 14 de maig de 2017 compta amb la contractació en pràctiques de 5 joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Aquesta subvenció del Servei d´Ocupació de Catalunya fomenta la contractació en pràctiques de joves aturats que durant un termini de sis mesos realitzen tasques en diversos departaments de l’ajuntament. Les àrees en les que están destinats són: Activitats econòmiques, Secretaria, Serveis informàtics, Llar d’infants i Local.

Ofertes públiques d'ocupació
Ocupació

Portal d'Ofertes Laborals

Plataforma digital en conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà dirigida a les persones en situació d'atur del municipi i a les empreses que necessiten cobrir les vacants de la seva empresa.

Accés al portal ocupació

Portal d'Ofertes del SOC · Feina Activa

 + info: aquí