Ocupació


Borsa de Treball municipal · Club de la Feina

AroImpulsa Ocupació

El Servei d'Ocupació Municipal integrat dins de l'Àrea de Promoció Econòmica engloba la borsa de treball, club de la Feina, Portal d'Ocupació en línia, Formació professionalitzadora, plans d'ocupació municipals i de la Generalitat de Catalunya, i serveis per a emprenedors. Està situat a l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. El seu objectiu és la de poder assessorar, recolzar, formar i acompanyar a les persones demandants d'ocupació del municipi perquè es puguin reinserir en el mercat laboral amb el màxim de garanties possibles i ajudar amb un servei individual a aquelles persones que vulguin crear la seva pròpia empresa.

El Servei té com a eina fonamental el Club de la Feina, que dóna suport i suport als usuaris mitjançant l'assessorament sobre com elaborar un currículum, quins són els canals més apropiats per buscar feina, etc. Així mateix, disposa d'ofertes de treball a través de les empreses locals i de la comarca que sol·liciten personal per cobrir les seves vacants.
 
Club de la Feina i Borsa de Treball
Horari: Dimarts i Dijous de 9 a 14 h
 
Portal d'Ocupació en línia
 
Plans d'Ocupació Municipals
 
Plans d'Ocupació Generalitat de Catalunya
 
Servei d'Assessorament per a emprenedors
 
Plans d'ocupació

Plans d'Ocupació Local

Programa Platja d'Aro Professionals és un programa de formació, acompanyament i inserció laboral dirigit a persones aturades de llarga durada del nostre municipi. El programa ha estat dissenyat amb dos objectius principals: primer respondre les necessitats del territori amb la voluntat de millorar el desenvolupament social i econòmic del municipi comptant especialment amb una formació professionalitzadora dins del sector de serveis. En segon lloc, dotar de les eines necessàries per potenciar les habilitats i competències personals d’aquestes persones que formen part del programa. Alhora des de l'Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s'ha creat una línia de subvencions per tal d'incentivar les contractacions laborals d'aquestes persones.

Programa Platja d'Aro Professionals 2017

Descarregar programa 2017

Programa Platja d'Aro Professionals 2016

Descarregar programa 2016

Plans d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya

Departament d'Empresa i Coneixement

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya realitza convocatòries de subvencions que van dirigides a la formació, acompanyament i inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur a Catalunya. Aquestes accions es treballen en coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Empordà que vehicula gran part de les convocatòries públiques.

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro dins del marc de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, acull des del mes de gener a 5 persones del Programa Treball i Formació dins del Programa Baix Empordà Genera 2016-2017. Aquest projecte liderat pel Consell Comarcal que es va acollir a la subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu ha contractat a aquestes persones aturades del municipi que des del mes de gener i fins el mes de juny estaran destinades a l'àrea de serveis de l'Ajuntament fent tasques de suport a la brigada municipal. Concretament realitzaran tasques de manteniment de zones verdes i jardineria, així com de manteniment de la pintura de diversos equipaments municipals.

Plans d'ocupació del SOC

SUBVENCIONS SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA ( SOC)

Programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro des del 15 de novembre de 2016 i fins el 14 de maig de 2017 compta amb la contractació en pràctiques de 5 joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Aquesta subvenció del Servei d´Ocupació de Catalunya fomenta la contractació en pràctiques de joves aturats que durant un termini de sis mesos realitzen tasques en diversos departaments de l’ajuntament. Les àrees en les que están destinats són: Activitats econòmiques, Secretaria, Serveis informàtics, Llar d’infants i Local.

Ofertes públiques d'ocupació

Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Ofertes laborals de l'ajuntament

Convocatòria per l'accés mitjançant concurs oposició lliure de sis places d'agent interí de la Policia Local per a la temporada d'estiu 2017

Convocatòria concurs oposició lliure d'una plaça d'agent de la Policia Local

Convocatòria concurs de mobilitat horitzontal per a la provisió d'una plaça de sergent

Accés bases selecció

Selecció de Conserges · Bases creació borsa de treball per a cobrir necessitats temporals de conserges

Accés bases selecció

Ocupació

Portal d'Ofertes Laborals

Plataforma digital en conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà dirigida a les persones en situació d'atur del municipi i a les empreses que necessiten cobrir les vacants de la seva empresa.

Accés al portal ocupació

Portal d'Ofertes del SOC · Feina Activa

 + info: aquí