Formació


Formació empresarial

Diploma d'Habilitats Comercials en els Serveis Turístics

Universitat de Girona

El sector del turisme com a motor central de la nostra economia necessita cada vegada professionals més qualificats que puguin fer front a les noves expectatives dels clients. Aquest Diploma d’Especialització avalat per la Fundació Universitat de Girona, és un curs que va dirigit a totes aquelles persones que treballen en establiments turístics o de serveis realitzant tasques d’atenció al client, administració, entre d’altres i que volen millorar el seu perfil laboral.

Més info: www.fundacioudg.org/es

Descarrega doc

Formació empresarial

Escola d'Hivern ESCODI a Platja d'Aro

CONNECTA EL TEU COMERÇ !

ESCODI, escola universitària adscrita a la Universitat de Barcelona, UB - és la primera escola universitària del país especialitzada en comerç, distribució i retail. Des del mes de novembre fins el mes de febrer de 2017 es portarà a terme el curs CONNECTA EL TEU COMERÇ amb un total de cinc mòduls formatius de 4 hores cadascun. El programa del curs amb un contingut especialitzat en l’atenció al client es veuran tots els elements a tenir en compte per bon funcionament del nostre negoci com és conèixer el comportament del client, observar l’espai propi de l’establiment per millorar-ne la seva productivitat o potenciar la relació amb el client, tan de forma presencial com amb els canals digitals.

Els mòduls es poden realitzar separadament.

Dies: dimarts 25 d'octubre, dimarts 22 de novembre, dimarts 13 de desembre de 2016, dimarts 7 de febrer i dimarts 7 de març de 2017

Organitza: Aro Impulsa · Àrea de Promoció Econòmica

Hora: de 10 a 14 h ( excepte els dies 13/12 i 7/03 que serà de 16.30 a 20.30 h)

Lloc: CAF ( Centre Avenir Fanalenc)

Descarrega doc.

Inscripció prèvia

 

 

 

Formació empresarial

Càpsules formatives

3era.Jornada Empresarial

Dia: 15 de març de 2017

Organitza: Aro Impulsa · Àrea de Promoció Econòmica

Hora: de 10 a 13.30 i de 15,30 a 17 h

Lloc: Sala d'Actes de l'Ajuntament

Programa Jornada

Vídeo Conferència Javier Iriondo

 

Formació ocupacional

Curs de Manipulador d'Aliments

Dia: 26 d'abril de 2017

Hora: 9.30 a 13.30 h

Lloc: Sala la Llavor. Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro

Organitza: Aro Impulsa i Consell Comarcal Baix Empordà

Curs gratuït per persones empadronades a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. Places limitades

Més info

Curs en Gestió Comercial en Vendes ·  530 h

Curs en Creació i Gestió de microempreses · 480 h

Cursos 100% Subvencionats

Pràctiques en empreses

Organitza: Trivium Platja d'Aro

Descarregar cartell

Formació empresarial i ocupacional

Consell Comarcal del Baix Empordà

Organitza cursos i mòduls formatius en una doble vessant: cursos orientats a persones aturades que busquen feina per tal de millorar el seu perfil professional en els àmbits de la hostaleria, restauració, comerç, manteniment, entre d'altres i cursos per les persones en actiu per tal de potenciar el reciclatge i la formació continuada.
 
 

CURS DE FRANCÈS  A PLATJA D'ARO

EMPORDÀ CHECK-IN!! · Projecte Innovador i experimental

Organitza: Consell Comarcal del Baix Empordà

Dies: dimarts i dijous del 18 d'abril al 30 de maig de 2017

Lloc: Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro

Formació especialitzada en l'àmbit del turisme. Curs de francès  per a l'hostaleria i l'atenció al públic.

Descarrega doc.

 

Formació empresarial

Patronat de Turisme Costa Brava

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona com a ens que promou el territori vetlla alhora per oferir formació i reciclatge professional per a totes aquelles persones que volen aprofundir, especialitzar-se o innovar en la seva empresa per tal de ser el màxim de competitius. Ofereix un ampli ventall de cursos i tallers de formació relacionats amb el món del turisme que com a principal motor de l’economia de moltes poblacions de la demarcació de Girona. El Patronat cada any proposa el programa de Formació Turisme 360º amb diverses sessions presencials que són una oportunitat excel•lent per aprofundir en totes aquelles temàtiques d’interès com el màrqueting, la comunicació, les tècniques de venda, les noves tecnologies aplicades a les empreses turístiques, etc. Alhora ofereix la possibilitat de realitzar una sèrie de càpsules de formació online.

+ info: http://jornades.costabrava.org/ 

 

Formació empresarial i ocupacional

Formació en Xarxa de la Diputació de Girona

La Diputació de Girona ofereix un servei que recull l'oferta formativa de la demarcació de Girona. Aquesta informació engloba totes les propostes formatives que han sorgit arrel de les col·laboracions de les entitats locals de promoció econòmica i el Servei d'Ocupació de Catalunya. En el portal de la diputació els ciutadans (aturats, treballadors, empresaris i emprenedors) poden cercar ofertes de formació per localitat, família professional, destinatari o data d'inici. Així mateix, hi ha la possibilitat de subscriure-s'hi, guardar i imprimir el resultat de les cerques realitzades.

+ info: aquí

Formació empresarial

PIMEC Joves Empresaris

Des de l’Associació de Joves Empresaris de Girona es col•labora en l’àmbit formatiu per tal de dotar a totes les empreses i als nous emprenedors de les eines idònies per fer la seva empresa més competitiva. L’Associació de Joves Empresaris que ve de la mà de l’Associació PIMEC de Catalunya ofereix un gran ventall de formacions per a empreses, autònoms i treballadors tant de pagament com bonificades. Alhora ofereix recolzament en la recerca i obtenció de finançament per a joves emprenedors associats, lobby institucional, acte i jornades, entre d’altres serveis.

+ info: http://www.pimecjoves.org

JORNADES EMPRESARIALS

PIMEC Girona - La transformació estratègica de les organitzacions a través del talent: Fes que tots tinguin passió autèntica per venir a treballar

Dia: 18 d'octubre

Hora: 18:00 h

Lloc: PIMEC Girona - Cl. Bonmatí i Romaguera, 2

Descarrega informació